12 Ocak 2013 Cumartesi

Wardstone Günceleri


Wardstone serisi "Hayalet" unvanıyla karanlığa karşı savaşan 7. oğlun 7. oğlu olan John Gregory ve çırağı 7. oğlun 7. oğlu Thomas Ward'ın hikayelerini anlatmaktadır.

Thomas 7. oğul olduğu için babası ona diğer oğullarına bulduğu gibi bir iş bulamaz. En son çare "Hayalet"in yanına çırak verilmesidir ve annesi de bu konuda ısrar etmektedir. Başka bir iş bulamayacağını anlayan babası bu yola başvurur ve Tom çıraklığa adım atar.












İlk Kitabın Kapak Yazısı: "Thomas Ward, yedinci oğlun yedinci oğlu ve Hayalet'e çırak olarak verildi. İş ürkütücü ve zor, Hayalet mesafeli ve birçok çırak, onun gözünde başarısızlığa uğradı. Thomas'ın bir şekilde ruh çıkarmayı, cadıları denetim altında tutmayı ve hortlakları yakalamayı öğrenmesi gerekiyor. Ama oyuna getirilip civardaki en şeytani cadının serbest kalmasına neden olduğunda, dehşet başlıyor..."

Şu ana kadar çıkan 11 kitabı olan bir seri. Türkiye de ise henüz sadece 7 kitabı çıktı.

Joseph Delaney
Yazar çocukluğunu perili olduğu söylenen bir evde geçirmiş ve kitaplarını kendi hayatını temel alarak yazmaya başlamış. Kitaplarında kendi hayatından kesitler bulunmakta.

Şu ana kadar Türkiyede çıkan kitapların isimleri:
1. Kitap - Hayaletin Çırağı
2. Kitap - Hayaletin Laneti
3. Kitap - Hayaletin Sırrı
4. Kitap - Hayaletin Savaşı
5. Kitap - Hayaletin Hatası
6. Kitap - Hayaletin Kurbanı
7. Kitap - Hayaletin Kabusu    <

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder