24 Ocak 2013 Perşembe

Bleach


3 Shounen Kralından biri olan Bleach'de doğduğundan beri hayaletleri ve ruhları görebilen Kurosaki Ichigo'nun bir shinigami olmasıyla başlıyoruz hikayeye.


Kurosaki Ichigo

İnsanlar öldükten sonra ruhları öldükleri yere bağlı kalabilirler. Bu ruhların ise iki çeşidi vardır, iyi huylu ruhlar ve kötü huylu olan hollowlar. Shinigamiler ise iyi huylu ruhları Soul Society'e kötü ruhları ise cehenneme gönderirler.


Ichigo'nun çok güçlü bir ruhsal gücü vardır. Bu yüzden hollowları kendine çekmektedir ve Annesi onu korurken bir hollow tarafından öldürülmüştür. Şİmdi ise ailesi tahlikededir fakat onlara saldıran hollowu öldürmek için bir shinigami Kuchiki Rukia, Soul Society tarafından gönderilmiştir. Fakat Rukia, Ichigo'yu korurken yaralanır ve Shinigami güçlerini Ichigo'ya aktarır. Ichigo ise hollowu öldürür.


Kuchiki Rukia

Olaylar ise bundan sonra başlayacaktır. İlk başlarda Rukia ve Ichigo, Karakura şehrini hollowlardan koruyacaklardır. Onlara yelpazeli, takunyalı, gizemli satıcı Urahara Kisuke de yardımcı olacaktır. Fakat Soul Society'de Shinigami güçlerini bir insana aktarmak suçtur. Bunun için Soul Society, Rukia'yı almak için gelir. Ichigo ise Rukia'nın peşinden Soul Society'e gidecektir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder