19 Ocak 2013 Cumartesi

Veritas



"Hayatta ikiye karşı bir diye birşey yoktur. Gerçek olan iki yumruğun bir yumruktan üstün olduğudur. Birden çok adamla tek başına kapışmak filmlerde olan birşeydir. Bugüne kadar böyle düşünmüştüm."



Ma Gangryong tüm hayatı boyunca sokak kavgalarına katılmıştır ve bir çetenin başıdır. Birgün birden fazla adam tarafından dövüldükten sonra bir adamın hepsini dövdüğünü görür. O güne kadar düşündüğü şeyler altüst olmuştur ve daha önemlisi nasıl böyle dövüşebileceğini öğrenmelidir. O adamın ismi Yıldırım Kaplanı.


Yıldırım Kaplanı uzun bir zaman için Gangryong'u eğitmeye başlamaz sadece ona dayanıklılık çalıştırır. Gangryong hazır olduğunda ise ona asıl yeteneğini gösterir.



Gangryong 2 ay boyunca Yıldırım Kaplanı'nın yanında çalışır. Yıldırım Kaplanı bir gün ayrılır, 1 yıl olmadan bir grup Gangryong'un evine gelir ve ellerinde bir kutu vardır. Kutunun içinde ise Yıldırım Kaplanı'nın kolu. Yıldırım Kaplanı ölmüştür ve Gangryong'dan Yıldırım Kaplanının tekniğinin sırlarını öğrenmekmistemektedirler. Bu grup birçok uluslararası şirket topluluğu olan "Birleşim"dir. Birleşim Gangryong'ı kendi dövüş sanatları okuluna alırlar ve Gangryong burada kendini geliştirecek dostlar ve düşmanlar edinecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder