25 Şubat 2013 Pazartesi

Revolution

Revulotion, Lost'un yapımcısı J.J Abrams'ın yapımcılığını yaptığı orijinal, yeni bir dizi. Tıpkı Lost'da olduğu gibi Revulotion'da da çokca gizem var ve seyirciyi tutan da zaten bu.


Elektriğin dünyadan silindiğini düşünün. Hiçbir elektrikli alet çalışmıyor, modern dünya altüst olmuş durumda. Elektrik gittikten sonra dünyaya kaos hakim. İnsanlar yiyecek ve diğer ihtiyaçları için birbirini öldürüyor. Devletler düşüyor, hiç bir düzen yok. Şanslı olanlar şehirlerden kaçıp kır hayatına geçiyor ve tarıma yönelip eski yaşam stillerini canlandırıyor. Fakat elektiriğin gitmesi hakkında bişeyler bilen birileri var ve elektriği geri getirmek isteyenler.




Dizide iyi, kötü ayrımı keskin bir şekilde yapılmış, fakat izleyerek kimin iyi kimin kötü olduğuna kendiniz karar verin, ya da kimin ne kadar kötü ne kadar iyi olduğuna. Dizi konu olarak çok şey vadediyor fakat ilerledikçe (Lost'un son sezonu gibi) vadettiğini veremediğini görülüyor, fakat kesinlikle izlemeye değer bir dizi. Şu ana kadar dizinin 10 bölümü yayınlandı ve bu 10 bölümden sonra dizi 5 aylık bir araya girdi. İlk sezonun 11. bölümü 26 Mart'ta yayınlanacak. Dizinin az bölümünün olmasının nedeni büyük ihtimalle çekimlerin çok zor olmasından kaynaklı, izleyince demek istediğimi anlayacaksınız.


2 yorum:

  1. Bu dandik diziyi boyle anlattıgın icin tesekkurler -__-

    Motivasyonun gelmistir artık di'mi -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de dandik de dizi, yani en azından bu kadar bekletmeye bundan çok çok çok daha iyi bişey çıkartmalıydılar.
      Ben sadece diziyi anlattım burda yorum katmadan :D

      Sil